ΑντιπαροχΕΣ

Με την μέθοδο της αντιπαροχής αγκαλιάζουμε και εκπληρώνουμε τις δυναμικές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Η ΜΑΡΚΤ Α.Ε. παρέχει στους πελάτες της πάντα με σεβασμό στις ανάγκες τους την δυνατότητα αντιπαροχής για την ιδιοκτησία τους εφόσον είναι κάτι που εκπληρώνει τόσο τις ανάγκες τους καθώς και τις ανάγκες της εταιρείας μας.

Η εργασία μας βασίζεται στον ακλόνητο σεβασμό και την εμπιστοσύνη, εναρμονιζόμενη με την εξελισσόμενη αγορά. Με έντονη προσήλωση στις σύγχρονες τάσεις και τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες, διασφαλίζουμε την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των σημερινών όσο και των μελλοντικών ιδιοκτητών του ακινήτου .

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Η MARKT SA παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση του έργου σας, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας ως πλήρης υπηρεσία. Σε ορισμένους πελάτες αρέσει να συμμετέχουν δίπλα στους διαχειριστές του έργου μας, ενώ άλλοι προτιμούν να παραμείνουν στο παρασκήνιο ή απλώς να λάβουν τα κλειδιά της εισόδου στο τέλος του έργου.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο υπηρεσιών, παρέχουμε μια πολύγλωσση και επαγγελματικά καταρτισμένη ομάδα διαχείρισης έργων, παρέχοντας απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των πελατών μας, των αρχιτεκτόνων, των προμηθευτών υλικών και των εργαζομένων στον τομέα των κατασκευών. Προκειμένου να εγγυηθούμε την ποιότητα, τη σαφήνεια και την ακρίβεια των απαιτήσεων και των προσδοκιών των πελατών μας.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΊΩΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ / ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του ήθους της κατασκευαστικής εταιρείας μας, αντιπροσωπεύοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετικούς και λειτουργικούς χώρους. Με βαθιά εκτίμηση για την αλληλεπίδραση μεταξύ αισθητικής και πρακτικότητας, η αρχιτεκτονική ομάδα μας σχεδιάζει σχολαστικά σχέδια που όχι μόνο μαγνητίζουν το βλέμμα αλλά και καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιώντας μια συλλογική προσέγγιση, εμπλέκουμε τους πελάτες μας σε έναν δυναμικό διάλογο για να διασφαλίσουμε ότι τα οράματά τους όχι μόνο γίνονται κατανοητά αλλά ενισχύονται από την τεχνογνωσία μας. Από τις καινοτόμες εμπορικές κατασκευές που επαναπροσδιορίζουν τον ορίζοντα έως τους φιλόξενους οικιστικούς χώρους που καλλιεργούν την κοινότητα, τα αρχιτεκτονικά μας σχέδια αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Εναρμονίζοντας τη δημιουργικότητα με την τεχνική ικανότητα, μετατρέπουμε αρχιτεκτονικά σχέδια σε απτά περιβάλλοντα που εμπνέουν, εξυπηρετούν και αντέχουν.

ΟικοδομικΕΣ άδειΕΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διεκπεραιώνουμε επίσης το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση οικοδομικής αδείας με σεβασμό στο περίπλοκο νομοθετικό πλαίσιο. Επιπλέον, το τμήμα μελετών διαθέτει μια ομάδα μηχανικών η οποία χειρίζεται επιδέξια μια σειρά από εργασίες μηχανικού. Από την υπαγωγή ιδιοκτησιών στο νόμο περί αυθαίρετης δόμησης (Ν. 4495/2017) έως την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου, εργασίες απαραίτητες σήμερα για την σύνταξη συμβολαίου και την διενέργεια δικαιοπραξιών.

Καθώς το πολεοδομικό τοπίο και το νομοθετικό πλαίσιο συνεχώς μεταβάλλεται και περιπλέκεται γίνεται απαραίτητη η αξιοποίηση ενός έμπιστου και με γνώσεις επαγγελματία μηχανικού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έρευνα ιδιοκτησιών με σκοπό την εύρεση των δυνατοτήτων τους και την βέλτιστη αξιοποίησή τους.